1 kg hamsi
3-4 adet yumurta
1-2 su bardağı un ya da mısır unu
tuz
hamsileri temizleyip kılçıklarını ayıkladıktan sonra tuzlayıp, ikişer ikişer birbirine yapıştırın. önce una sonra çırpılmış yumurtaya bulayıp bol yağda kızartın.
sonra....
çıtır çıtır kızarmış hamsilerinizi bir kaseye doldurun, yanında bolca limon dilimleri ile servis yapın.
amaaa size tavsiyem servisten önce ayaküstü atıştırmayın sakın. çünkü bu, dipsiz bir kuyu gibi arkadaşlar... yedikçe yiyesi geliyor insanın yahuu...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
ben o ayak üstü atıştıranlardanım. insan kendini kaybediyoo..
ellerine sağlık... nefis gözüküyor..
sevgiler
Çıtır çıtır nefis görünüyorlar...Ellerinize sağlık...
Sevgiler...
Harika gözüküyor. Ellerinize sağlık. Sevgiler.
Yorum Gönder