sırası ile... mardin de firik pilavı ve et sote urfa da sıra gecesinde ikram edilen meşhur tatlıları şıllık, fındık lahmacun ve içli köfte hilvan da patlıcanlı tepsi kebabı bulgurlu yaprak sarma firikli ekşili dolma
ve aşağıdaki muhteşem sofra anaokulu öğretmenlerinin ve velilerinin bizim için hazırladığı kahvaltı ve öğle yemeği içindi... inanılmaz mutlu olduk, tekrar ellerine sağlık herkesin...
1972 İstanbul doğumluyum. 1987 yılında İsviçre'ye yerleştim. İşletme-Ticaret mezunuyum. Okul sonrası mobilya ve dekorasyon sektöründe uzun yıllar yöneticilik yaptım ve 2004 yılında ülkeme döndüm.
Dünya güzeli iki oğlum Karan ve Rüzgar 2002'de yaptığım evliliğimin bana hediyeleri...
Dönüşümüzden bu yana Mia Caramella adlı Cafe'mizin başarılarını arttırma çabası ile didinip duruyoruz.
Üsküdar'da bulunan Mia Caramella'ya 2012 yazında bir de Acıbadem şubesi ekledik.
2005 yılından beri tariflerimizi çeşitli yemek dergileri ile paylaştıktan sonra, Sofra dergisi ile çalışmaya başladım. Derginin yanı sıra food styling alanında da aktif olarak çalışıyorum. bu arada sevgili arkadaşım Eyüp Kemal Sevinç'in "hobimle mutluyum Lezzet okulu"nda da eğitmenlik yaptım. İş ve ev haricinde tek vakit ayırabildiğim hobim fotoğraf... Bunları da zamanla sizlerle paylaşmak beni mutlu edecek...
1 yorum:
sen bir de yemek seçmesen düşünemiyorum ye bakalım benim yerime de alsaydın bir çatal ;)
Yorum Gönder