1 su bardağı jasmin pirinç
1 adet tavuksuyu tablet
1/2 demet dereotu
1/2 su bardağı haşlanmış bezelye
1/2 su bardağı mısır
1 adet ekşi yeşil elma
zeytinyağı, limon
tuz
Orta boy bir tencereye 1 litre su aktarıp, pirinci tavuk bulyon ile diri kıvamda haşlayın.
Haşlanan pirinçleri süzüp, soğuk sudan geçirdikten sonra tel süzgece alın. Dereotunu temizleyip ince kıyın. Elmayı kabukları ile zar şeklinde doğrayın.
Salata kasesinde pirinç, dereotu, mısır, bezelye ve elmaları karıştırıp, arzu ettiğiniz miktarda sızma zeytinyağı, limon ve tuz ekleyerek harmanlayın.
1 adet tavuksuyu tablet
1/2 demet dereotu
1/2 su bardağı haşlanmış bezelye
1/2 su bardağı mısır
1 adet ekşi yeşil elma
zeytinyağı, limon
tuz
Orta boy bir tencereye 1 litre su aktarıp, pirinci tavuk bulyon ile diri kıvamda haşlayın.
Haşlanan pirinçleri süzüp, soğuk sudan geçirdikten sonra tel süzgece alın. Dereotunu temizleyip ince kıyın. Elmayı kabukları ile zar şeklinde doğrayın.
Salata kasesinde pirinç, dereotu, mısır, bezelye ve elmaları karıştırıp, arzu ettiğiniz miktarda sızma zeytinyağı, limon ve tuz ekleyerek harmanlayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder