HAYAL DEMİRKOL

Hayal'in mutfağı...

Mia caramella'nın eşsiz lezzetleri artık burada !

tarifler benden, afiyet sizden...

2 Haziran 2010 Çarşamba

reklam çekimleri





bir tv reklamının çekimlerinin ne zorlu şartlarda yapıldığını biliyorsunuzdur elbet, ama sizlere sadece birkaç fotoğrafla bunu yansıtmak istedim.
biliyorsunuz ben tüm diğer işlerimin yanısıra reklamlar için stilistlik yapıyorum. Food-Styling kendi alanında oldukça zahmetli ama bir o kadar da keyifli bir iş bunu da söylemeden geçemeyeceğim... inşallah bir gün fırsat olursa sizlere bu işin inceliklerinden de bahsedeceğim.
yukarıda fotoğraflarını gördüğünüz tv reklamı için sabah saat 6 da başladık çekimlere ve bittiğinde gece saat 00.30 sularıydı... kış soğuklarında bir yaz reklamı çekiliyordu ve açık havada olması nedeni ile donduk, yorulduk, bittik ! o gün onlarca tencere spaghetti ve 500 adet köfte pişirdik. ama sizler ekranda sadece bir kaşık makarna ve 4 adet köfte görebiliyorsunuz şu anda :)
yani kısaca belki de sizin dikkatinizi bile çekmeyen o 4 adet köfte günün en az 12 saatini çalmış ve beni gün sonunda bir daha köfte yememeye yemin ettirmişti :)
topu topu birkaç saniye yayınlanan bu reklamların kamera arkasında herşey var... telaş, stres, tartışmalar, gülüşmeler, isyanlar ve bunun gibi neler neler :) amaaa yönetmen "ellerinize sağlık arkadaşlar" diye bağırdığında ekipten bir alkış kopuyor ve herşey unutuluyor... herkes birbirini kutluyor, herkes ellerine sağlık diye birbirine sarılıp öpüyor.... ve gelsin yeni reklamlar diyerek vedalaşıyor :))

Hiç yorum yok: